Milonic provide full featured pull down web menus for some of the worlds largest companies
click here to see what it can do for you

Download Milonic DHTML Menu
Buy Milonic DHTML Menu

Back To Start Of Archive
Taken From The Forum: Help & Support for DHTML Menu Version 5+
Forum Topic: Click to view post
Last Updated: Thursday February 8 2018 - 06:02:21

Plea to Mac Users


Poster: jedge
Dated: Thursday October 23 2003 - 19:31:45 BST

Hi folks,

I have a project where everything works fine on every conceivable browser configuration in Windows...but my client is using a Mac, and he says the menu is buggy and doesn't even appear on some pages! He also says the cursor is a I-beam.

I know there are a lot of Mac users in here, so would some kind person please test this site for bugs in Netscape 7.0 and/or Safari for me and report back so I can fix 'em?

I'd REALLY appreciate it!!!! :D

http://dm.falcon-software.com


Poster: Maz
Dated: Thursday October 23 2003 - 20:16:40 BST

Mac ie.5.1.7 no problem.
You may want to look at the bug list, to see if its listed there.

Just a thought: I use a small browser, so when you have 3 submenus open it goes back on its self. This made me think that if each submenu gradually became lighter it would stand out more when the 3rd opened left on top of the 1st submenu.

Regards,
maz


Poster: jedge
Dated: Thursday October 23 2003 - 20:50:00 BST

good idea, I'll try that. Thanks! :P


Poster: John
Dated: Thursday October 23 2003 - 22:25:52 BST

I see a few things...

1. In Safari85.5 I had to reload the page to see the menu (see #3), but after that there were no problems at all.

2. In NS7.1 the menu did not load at all (see #3).

3. You're way behind in releases. You're running RC13, and current is RC17 about 5 or 6 levels deep. Upgrade.

4. Don't forget the menu must be licensed, and your license number posted in the appropriate place in the code.


Poster: jedge
Dated: Thursday October 23 2003 - 23:33:40 BST

Hi John,

Thanks for checking for me. I've upgraded to the latest version as you suggested AND posted my license number. Do I still have Netscape 7 and Safari issues? My client is using both of those browsers.

Cheers,

J.


Poster: John
Dated: Thursday October 23 2003 - 23:48:52 BST

jedge wrote:I've upgraded to the latest version as you suggested AND posted my license number.

Thank you. :)
jedge wrote:Do I still have Netscape 7 and Safari issues? My client is using both of those browsers.

Yes, you do not :!:

Everything seems to work fine, all menus drop, no I-beam, etc.