Milonic provide full featured pull down web menus for some of the worlds largest companies
click here to see what it can do for you

Download Milonic DHTML Menu
Buy Milonic DHTML Menu

Back To Start Of Archive
Taken From The Forum: Archived Topics for the old Version 3.0 JavaScript Menu
Forum Topic: Click to view post
Last Updated: Thursday February 8 2018 - 06:02:20

problem with the frame version


Poster: rhodos
Dated: Monday November 10 2003 - 7:22:57 GMT

hello,
I try to execute a php-script in the main frame. it works so far but my submenus doesn't come up in the main frame while running the php-script in this frame. with my local html-files it works great. what is my problem? can someone in here help?
thanx, thomas

little bit more details...


Poster: rhodos
Dated: Monday November 10 2003 - 9:27:13 GMT

Here is my code:

frames_body_array.js
---------------------------------------
addmenu(menu=["sonstiges",,,105,1,"",plain_style,,,effect,,,,,,,,,,,,
,"<img src=navigation/newsimage.gif border=0>&nbsp;Guestbook","http://www.xxx.xx/xxx/gbook.php",,,1

frames_header_arry.js
---------------------------------------
... ,"Sonstiges&nbsp;&nbsp;","show-menu=sonstiges target=main;sourceframe=main;",,"#",1
])

This happens after selecting the .php item:
All the menu item remains selected after mouseover and I am unable to open any submenu...


Poster: fredlongworthhighschool
Dated: Monday November 10 2003 - 9:50:49 GMT

I used to use V3 with Frames but don't have any experience of PHP. You should get a positive reply in about four hours time when the 'big guns' (Dave and John) come on-line.


Poster: rhodos
Dated: Monday November 10 2003 - 14:11:26 GMT

Hi,
just found out that it must NOT be a problem with php. i also have the same problem if the target is a .html-file which is not on my local machine (http://www.....). don't know what to do :cry:
ciao


Poster: rhodos
Dated: Monday November 10 2003 - 21:02:15 GMT

ok guys, i have found out and fixed this problem :idea: you don't have to rack your brains any longer regarding this one ;) have a nice evening and a good night. bye, until next problem...

I have the same problem !


Poster: koenen
Dated: Tuesday January 20 2004 - 19:21:13 GMT

Dear Rhodes,
actually I´m encountering the same problem, but I still haven´t found the answer!
The submenus are popping up all the time, so there is no problem. But when I e.g. open a html-document, which is positioned in a subfolder and then try to actually open another one, it is not able to open it, because the links do not relate to the basis of the directory.

I think it is the same problem that you had !

Tahnk you very much for your help !

Gerald K.