Milonic provide full featured pull down web menus for some of the worlds largest companies
click here to see what it can do for you

Download Milonic DHTML Menu
Buy Milonic DHTML Menu

Back To Start Of Archive
Taken From The Forum: Help & Support for DHTML Menu Version 5+
Forum Topic: Click to view post
Last Updated: Thursday February 8 2018 - 06:02:17

Safari


Poster: Maz
Dated: Saturday December 20 2003 - 8:03:03 GMT

I'm seeing a number of odd things with Safari OS X 10.3

I don't get a pointer or hand - just the I beam, 100% no centering, as I move the mouse over menu items the submenu opens and closes inconsistently on the followscroll menu and openonclick.

I notice these posted recently, so it may be Safari.

Happy Christmas,
maz


Poster: Maz
Dated: Sunday December 21 2003 - 22:30:51 GMT

There I was working in Safari and the top menu displays normally.

But I have a javascript error and an invalid character in IE.

I just can't find it:

http://www.mercuryexposure.org/template ... topmenu.js

Anyone see it?

Thanks
maz

-www- link


Poster: John
Dated: Monday December 22 2003 - 2:47:12 GMT

Join the group, hon. Safari just doesn't understand that the menu is really presenting links (even though they do work when clicked). Status is messed up as well.

Very annoying...


Poster: John
Dated: Monday December 22 2003 - 2:56:24 GMT

Interesting. None of the main menu items drop in IE5.2.3 (tools is OK, but out of place - high). I also do not get any errors in IE.

OS X 10.3.2.


Poster: Maz
Dated: Monday December 22 2003 - 6:46:38 GMT

You are looking at the css menu, that doesn't drop down, I'm having problems getting the menu to hide in all browsers.

But this error, why the top menu is not showing, I can't figure, it works in other browsers.

I'm wondering if its valign or 100% that I added, I tried checking the menus against each other, styles are quite similar.

maz


Poster: Maz
Dated: Monday December 22 2003 - 21:26:36 GMT

Is the menualign and align not working a bug in Safari or the menu?

Now in IE

I started from scratch and now the top menu is working.
but the tools menu won't open ... ahhhh :roll:

maz


Poster: John
Dated: Tuesday December 23 2003 - 13:52:14 GMT

After today I'm outta here for 2 weeks. That will give me a better chance to take a look (and return a phone call!).

My guess on most of the problems is Safari, much as it pains me to say that.


Poster: Hergio
Dated: Friday December 26 2003 - 18:40:21 GMT

Yeah its probably safari...I have really grown to love that browser but its still not perfect. I wish they would release more revisions,faster.


Poster: John
Dated: Sunday December 28 2003 - 17:17:37 GMT

Hergio wrote:I wish they would release more revisions,faster.

Agreed! I thought that might happen when Panther hit (I know its Safari was already an upgrade), but nothing yet. Needs work, but still beats the pants off IE!