Milonic provide full featured pull down web menus for some of the worlds largest companies
click here to see what it can do for you

Download Milonic DHTML Menu
Buy Milonic DHTML Menu

Back To Start Of Archive
Taken From The Forum: Archived Topics for the old Version 3.0 JavaScript Menu
Forum Topic: Click to view post
Last Updated: Thursday February 8 2018 - 06:02:36

No menu at all with Opera 7 Beta build 2345


Poster: TheMike
Dated: Wednesday November 13 2002 - 15:36:53 GMT

I downloaded/installed the recently released Opera 7 Beta build 2345 and I tried my site that uses a menu I made with your script it doesn't work at all. Next I visited your website with this browser and again nothing no menu item at all shows up. I have no idea wats wrong. I think there is some work to be done?
Regards,
The Mike


Poster: Andy
Dated: Wednesday November 13 2002 - 18:01:11 GMT

Tis fixed.

Although the menu is not perfect in Opera it will get better with version 4.0.

Cheers
Andy


Poster: TheMike
Dated: Thursday November 14 2002 - 8:26:27 GMT

Andy wrote:Tis fixed.
Although the menu is not perfect in Opera it will get better with version 4.0.

Cheers
Andy


I recheck the milonic home page but I still do not see any menu items.
Can you explain what you fixed so I can try to fix it myself?
Regards,
TheMike


Poster: Andy
Dated: Thursday November 14 2002 - 9:03:53 GMT

Erm, I fixed the menu.

You might want to try again after empying your disk cache.

-- Andy


Poster: TheMike
Dated: Thursday November 14 2002 - 9:25:06 GMT

Andy wrote:Erm, I fixed the menu.

You might want to try again after empying your disk cache.

-- Andy

I emptied the disk cache but no still no menu with opera 7.00 beta.
I tried it also with Opera 6.5 and that workes fine.
Regards,
TheMike


Poster: Andy
Dated: Thursday November 14 2002 - 9:30:14 GMT

Try going to http://www.milonic.com/ and see if it works, it should reload everything from there.

It works fine here (apart from one or 2 issues) on Opera 7.0 build 2345 on XP Pro.

You have got JavaScript switched on I take it? You wouldn't believe the number of people that say the menu isn't working and it turns out they've switched off JS support.

Cheers
Andy


Poster: TheMike
Dated: Thursday November 14 2002 - 10:03:00 GMT

Javascript is on!

Cache emtpy!

Your link works, this site shows menus and they function (only the width of the main menu items is a little to small, but thats probably one of the 2 issues still pending)

The link http://www.milonic.co.uk still does not work for me (Windows 2000 server SP2 + Opera 7 build 2345) ? ? ?

Should I download the latest version of mmenu.js to fix the problem?


Poster: Andy
Dated: Thursday November 14 2002 - 10:14:34 GMT

If http://www.milonic.com works but http://www.milonic.co.uk does not then it must be caching problem. Both of the above URLs point to exactly the sames files on our web server.

This caching problem is a real pain in the rear for us. Opera seems to grab hold of files and keep them for as long as it can even though the original file may have changed.

The fact that you say you have a clear cache is worrying, perhaps it's a bug in Opera. It is after all a Beta.

I take it you've closed Opera and possibly re-booted since I posted the first message saying the fix was done?

Cheers
Andy


Poster: TheMike
Dated: Thursday November 14 2002 - 10:39:15 GMT

Rebooted, cleared cache, as far as I could tell turned all caching locally off. Still a problem.
Then I remembered I'm in the office right now, we use squid as a proxy server, so I also cleared and rebooted squid and now the problem is solved.
Thank you for your effort.

Opera 7.0 build on XP Pro Horizn. Menu Hdr Links Break


Poster: JBryant
Dated: Friday February 14 2003 - 3:28:34 GMT

Anybody found the fix for latest Opera 7.0 build on XP Pro? The header links w/2 or more words, do a line break. All other browsers IE, NS(versions 5,6,7) including Opera 6.05, work fine. Sorry, page is not published. Sub_array.js version - 3.3, mmenu version - 3.5. Thanks


Poster: kevin3442
Dated: Friday February 14 2003 - 4:36:06 GMT

I hope this doesn't sound inane, but have you tried nonbreaking spaces instead of spaces, to prevent a line break?

Kevin

Thanks Kevin


Poster: JBryant
Dated: Friday February 14 2003 - 4:58:03 GMT

It does, but who cares, it works.

Re: Thanks Kevin


Poster: kevin3442
Dated: Friday February 14 2003 - 17:04:43 GMT

JBryant wrote:It does, but who cares, it works.

I'm thinking that I must be misinterpreting your last reply. Just to clarify... Are you saying that my suggestion worked for you, but that it was inane anyway?